Publicatie - Onze Suus Shops - 27/05/2013

Vorige Artikel 24 van 51 Volgende

27 mei jl. is Onze Suus gestart. Onze Suus is een online lifestyle magazine over natuurlijk, milieuvriendelijk, gerecycled, biologisch en eerlijk leven. Onze Suus inspireert je, als een vriendin die je vertelt wat ze heeft gezien, gevonden of meegemaakt.

Echt zo`n site waar je lekker door heen kan struinen en veel leuke ideetjes op doet!

En wij hebben de eer om vermeld te worden bij Shops met een mooie intro:

Gras onder je voeten
Uniek en kleurrijk

Een webshop met de naam Gras onder je voeten vraagt om uitleg. Sonja Bos-Jellema denkt bij vers gemaaid gras onder je blote voeten aan vreugde, vrijheid, geluk, blijdschap of zelfs puur genot. En dat gevoel wil ze oproepen met de merken en producten die ze verkoopt in de webshop. 

Op zoek naar bijzondere en vrolijke eco spullen voor de babykamer, handgemaakte mobile of mooie luiertas? Bij Gras onder je voeten kun je het vinden. Dekens van Fabulous Goose , kinderservies van Silly U en vilten poppenkast figuren van Zuzu Toys. Leuk voor je eigen kind, maar ook om weg te geven.  

Sonja en haar man Freek letten bij de inkoop heel goed op aspecten zoals milieu, arbeidsomstandigheden en sociale verantwoordelijkheid. Veel van de producten dragen het Oeko-Tex® Standaard 100 keurmerk en zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, of gerecycled materiaal.  

Daarbij proberen ze bij Gras onder je voeten bijzondere en nieuwe merken naar Nederland te halen die unieke producten in hun collectie hebben. Merken die in Nederland nog niet of vrijwel niet te verkrijgen zijn. Uniek, en net even anders dan de rest. Zo hebben ze inmiddels Silly U, Wildhorse Press, Zuzu Toys en de tassencollectie van Apple & Bee geïntroduceerd in Nederland. 

Ben je uitgeshopt voor je kinderen kijk dan ook nog even bij de geweldige tassen, kleurrijke woonaccessoires en mooie wenskaarten. Gemaakt met behulp van windenergie. Heel eco, uniek en bijzonder!

Bedankt Onze Suus !
 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel