Publicatie - Flow Magazine en Grasonderjevoeten.nl - 22/03/2014

Vorige Artikel 8 van 51 Volgende

Een mooi plekje tussen veel mooie webshops in de Saterday Market van Flow Magazine!  Een korte interview met moi over Grasonderjevoeten.nl!

SATURDAY MARKET (170): GRAS ONDER JE VOETEN

Een leuke webwinkel met veel spulletjes van relatief onbekende merken waardoor je vaak blij verrast wordt. Sonja Bos wil dan ook dat iedereen, inclusief zijzelf, een goed gevoel van haar shop krijgt.

140320_Gras onder je voeten

Wanneer en waarom begon je een webwinkel?
“Het was al jaren een grote droom. Met de komst van onze dochter Suzan (nu bijna drie), en de steun van mijn man Freek, was het echt tijd om te starten. Ik wilde heel graag de luxe hebben om mijn kinderen zelf naar school te brengen en om ze ook tussen de middag op te vangen. Maar ik wilde wel blijven werken, óók omdat mijn man veel in het buitenland is en we best buitenaf wonen. Nu is het een heerlijk buitenleven zo, met  inmiddels twee kids, een teckel die niet wil luisteren en een man die ook nog eens heel enthousiast is over de webshop en helpt waar hij kan. In juli bestaan we alweer twee jaar!”

Kun je iets meer over jezelf vertellen?
“Freek woonde al op het platteland toen ik vier jaar geleden bij hem introk. Ik woonde tien jaar in Utrecht maar vond het geen enkel probleem. Op dit moment, met de kinderen, vinden we rust en regelmaat belangrijk en leren we onze dochter wat er in ons moestuintje groeit. Qua werk heb ik – na een toeristische opleiding bij Schoevers – jarenlang als secretaresse, financieel administratief medewerkster en office manager gewerkt. Ik ben nu 34 en kan eindelijk eens zeggen dat ik geniet van mijn werk! Ik geniet van het eigen baas zijn.”

En hoe staat het nu na twee jaar?
“De shopnaam staat voor het gevoel van de eerste keer op je blote voeten door het gras in het voorjaar. Dat gevoel van vrijheid, vreugde en blijdschap wilde ik in mijn shop leggen én zelf van mijn shop krijgen. Dat lukt, waardoor ik heel veel plezier heb in wat ik doe. We groeien ook nog steeds en hebben niets te klagen!”

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel