Schoolplaat - Werktuigen (dubbelzijdig)

Vorige Artikel 26 van 40 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Nieuwe schoolplaat met Werktuigen inclusief retro houten stokken ophangsysteem. De Praatplaat over Werktuigen van Little and Pure.  Onmisbaar in de baby- en kinderkamer zijn de schoolplaten van vroeger. Helaas zijn die of gewoon niet te vinden, of ontzettend duur, of hier en daar kapot of vergeeld. Dit is dan dé oplossing...nieuwe schoolplaten met de looks van vroeger! Leer alles over The Big Five, Pooldieren, Haaien, Dino's, Werktuigen, Auto's, Bosdieren en leer ook nog even het alfabet! Prachtig in de kinderkamers. Of gewoon in de woonkamer / speelhoek natuurlijk. Een eye catcher en doordat ze dubbelzijdig zijn kun je lekker vaak wisselen voor een nieuwe look in de kamer. 

Deze werktuigen schoolplaat past helemaal in de huidige trend zwart/wit. Doordat het papier grijs getint is heeft deze schoolplaat toch een vintage look. Van Bulldozer tot Hijskraan, van shovel tot vorkheftruck. ​Ga jij mee klussen?! 

Productinfo: Deze schoolplaat is dubbelzijdig bedrukt met aan de ene kant een overzicht met de werktuigen en aan de andere kant een grote bouwplaats waar je uren naar kan kijken en dromen over het bouwen hiervan. Wil jij later Architect worden? Tevens wordt hier gebruik gemaakt van dubbelzijdig gelamineerd papier waardoor de schoolplaat extra stevig is en niet snel zal scheuren. Staand formaat plaat 50 x 70.

Merk: Little and Pure (Schoolplaten of Praatplaten)
Afmetingen: 50 x 70 cm
Print: Vintage look, gedrukt met eco vriendelijke inkt en gelamineerd, dubbelzijdig (2 in 1 !) 
Afwerking: Inclusief de houten stokken afgewerkt met natuurlijke olie
Verpakking: Poster kan opgerold en dicht gebonden worden met een lint dat aan de achterkant hangt
Bijzonderheden: heel erg leerzaam en goed voor de fantasie ! 
Leverbaar in: diverse prints

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss