Uitgeverij Lannoo Het Grote Vogelboek - Bibi Dumon Tak

Vorige Artikel 48 van 86 Volgende
€ 24,95 (inclusief 9% btw)
Helaas, dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Het prachtige grote Het Grote Vogelboek van Bibi Dumon Tak. De klassieker Nederlandsche Vogelen nu ook voor kinderen. Met de prachtige prenten en de duidelijke en leuke omschrijvingen en verhalen over de vogels zoals de Bonte Specht, de Winterkoning, de Nachtegaal, de IJsvogel, de Jan van Gent en nog vele andere vogelsoorten. 
 
Dit is een boek dat tweehonderdvijftig jaar geleden is begonnen en waar nooit een einde aan zal komen. Iedere keer bij het openslaan zal er vuurwerk zijn, een feest van oud en nieuw in Het heel grote vogelboek.Het oude jaar bracht de prenten, het nieuwe jaar de verhalen. Waargebeurde verhalen over Mustapha de purperreiger, over zeearenden als vliegende deuren, over de wraak van de waterral. Over de kampioenste onder de zangvogels, de gemeenste onder de roofvogels, over zwanen die kunnen zingen met hun vleugels. 

ibi Dumon Tak studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht. In 2001 verscheen haar eerste boek: Het koeienboek. Hiervoor kreeg ze meteen een Zilveren Griffel. Er volgden meer boeken, voor kinderen en jongeren maar ook voor volwassenen. En in 2006 schreef ze het Kinderboekenweekgeschenk: Laika tussen de sterren. Ze kreeg nog drie Zilveren Griffels, onder andere voor Bibi's bijzondere beestenboek. In 2012 ontving ze voor Winterdieren de Gouden Griffel, de prijs voor het beste kinderboek van het jaar.

Uitgeverij: Terra Lannoo
ISBN:
9789401441292
Afmetingen: 28 x 38 cm 
Paginas: 78 blz 
Leeftijd: tot 12 jaar (en ouder....)
Boek: Hardcover
Soort: Educatief, Naslagwerk, Dierenrijk, Natuur, plant en dier
Taal: Nederlands

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel