Uitgeverij Fontaine Anatomie - Hélène Druvert

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 24,95 (inclusief btw)

Het prachtige boek Anatomie van Hélène Druvert. Ontdek en leer alles tot in de kleinste details over de werking van het menselijk lichaam. Het lichaam wordt ontleed en uitvergroot en aan de hand van de bijzondere vormgeving van dit boek (o.a. flappen), krijgen kinderen inzicht in onze anatomie en al haar mysterieuze functies. 

Aan bod komen spier- en zenuwstelsel, de hersenen, het skelet, de luchtwegen en longen, de bloedsomloop, het hart, het spijsverteringsstelsel, de urinewege , de organen voor de vijf zintuigen (ogen, neus , mond, oren, hand, voet) en het voortplantingssysteem. Het boek eindigt met de schoonheid van de anatomie van een baby.

Hélène Druvert werkt als illustrator en (textiel)ontwerper. Ze pendelt tussen Parijs en Baskenland, waar ze haar eigen zeefdrukwerkplaats heeft. Ze publiceerde eerder o.a. het gelauwerde Le petit theâtre de Casse-Noisette (De Notenkraker) en Le fantôme de l'opera (Het spook van de opera). Haar vader en auteur van de tekst, Jean-Claude Druvert, is arts.

Uitgeverij: Fontaine Uitgevers
ISBN: 9789059567306
Bladzijden: 80 blz
Leeftijd: vanaf 8 jaar (samen plaatjes bekijken vanaf 4 jaar)
Boek: Hardcover
Soort: Prentenboek, Educatief, Naslagwerk

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss