Uitgeverij Lemniscaat MAXI Nederland + Duizend dingen over Nederland (Set) - Charlotte Dematons

Vorige Artikel 71 van 86 Volgende
€ 39,95 (inclusief 9% btw)

Super Super grote uitgave van Nederland van Charlotte Dematons. Een bijzondere uitgave op Koninklijk Formaat. Het prachtige MAXI boek Nederland is maar liefst 53 x 39,5 cm groot. Er is zo verschrikkelijk veel te zien in Nederland dat het zonder vergrootglas bijna geen doen is alle details te bestuderen. Daarom - en vooral omdat het zo verschrikkelijk mooi is - geven wij een Extra Grote Máxima Versie van Nederland uit. Iedere prent zo uitvergroot dat u Máximaal kunt genieten - en deze keer alle bijzonderheden die in Duizend dingen overNederland zijn uitgelicht kunt terugvinden zonder naar uw leesbril te grijpen. Want uiteraard wordt Duizend dingen over Nederland mee geleverd.

Het prachtige MAXI boek Nederland is maar liefst 53 x 39,5 cm groot. Voor heel veel kijkplezier! Incl. Duizend dingen over Nederland. Deze zit handig verstopt aan de achterzijde van het grote boek in een mooi opbergvakje.

Het prachtige prentenboek Nederland van Charlotte Dematons inclusief het bijbehorende boek Duizend dingen over Nederland. Set van het prentenboek Nederland met bijbehorend boek Duizend dingen over Nederland. Duizend en één details schilderde Charlotte Dematons in haar onnavolgbare kunstwerk Nederland. En achter ieder detail gaat een verhaal schuil. Voor wie het geluk heeft Nederland nog te mogen leren kennen is er een extra mooi pakket: het prentenboek samen met Duizend dingen over Nederland, hét boek bij Nederland. I

In Duizend dingen over Nederland worden talloze bijzonderheden uitgelicht. Neem nu de overbekende kinderliedjes - die soms onbekende achtergronden hebben, want wist u dat Berend Botje een reder was die zijn wrakke schepen liet uitvaren zodat hij de premie opstreek als ze met man en muis waren vergaan? Ook de canonvensters worden alle vijftig uitgelicht en verklaard, en vreemde eetgewoontes van ons Hollanders, tradities, architectuur, en nog veel, veel meer... Charlotte Dematons komt aan het woord over hoe zij als Française ons land heeft leren kennen, hoe ze van de Nederlanders is gaan houden en over de keuze van de details die een plek kregen in het boek. Daarnaast duikt Jesse Goossens in het heden en verleden van de merkwaardige wereld die Nederland heet en diept de leukste en meest bizarre wetenswaardigheden op.

Uitgeverij: Lemniscaat Uitgeverij
ISBN: 9789047706298
Leeftijd: 4+ jaar
Boek: Hardcover
Soort: Prentenboek, zoekboek, kijkboek, educatief

 

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel