Uitgeverij Fontaine De Grond onder je Voeten - Charlotte Guillain

Vorige Artikel 5 van 86 Volgende
€ 17,95 (inclusief 9% btw)
Helaas, dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Het prachtige prentenboek De Grond Onder Je Voeten van Charlotte Guillain. In dit ingenieuze prentenboek daalt de lezer vanaf de grond onder zijn voeten af naar de kern van de aarde. Aan de ene kant van de leporello staan alle lagen onder de stad afgebeeld, van de stoep, het riool en de metro tot aan de aardkorst. Vervolgens gaat de reis aan de achterkant terug omhoog, via verschillende gesteentes, fossielen, konijnen- en vossenholen naar het groene gras.

Onderweg is er van alles te zien en te leren. Er zijn weetjes over geheimzinnige ondergrondse rivieren, stalactieten, archeologische vondsten en grondstoffen als steenkool en goud. Met heldere, grappige teksten en illustraties vol details is dit een boek voor urenlang plezier.

Yuval Zommer studeerde als illustrator af aan het Royal College of Art in Londen, waar hij woont en werkt. Na een succesvolle carrière in de reclamewereld volgt hij nu zijn hart en maakt kinderboeken. Charlotte Guillain schrijft fictie en non-fictie voor kinderen en werd genomineerd voor de Roald Dahl Funny Prize. Ze woont in Oxfordshire, Engeland, met haar man en co-auteur Adam en hun twee kinderen.

Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059568204
Bladzijden: 20 blz
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Soort: Prentenboek, educatief, naslagwerk

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel