Uitgeverij Fontaine Heel Kleine Beestjes - Damien Laverdunt

Vorige Artikel 8 van 86 Volgende
€ 19,95 (inclusief 9% btw)

Het prachtige prentenboek Heel Kleine Beestjes van Damien Laverdunt. Met het blote oog kunnen we ze niet zien,de ontelbare kleine beestjes die overal om ons heen zijn. Op de bodem van de oceaan, in de aarde in het bos, maar ook in de keuken thuis en zelfs in ons bed... Alleen met een microscoop kun je deze minimonstertjes zien en zo staan ze in dit boek, tot wel 150 keer uitvergroot.

Op prachtige uitklappagina's maken we kennis met de kleinste organismen van onze aarde, zoals bacteriën, amoeben en pantoffeldiertjes. Van plankton in de zee, teken en springstaarten in het bos, tot de huisstofmijt in het matras: al deze kriebeldiertjes worden indrukwekkend in beeld gebracht, met duidelijke uitleg en een handig overzicht achterin.

Damien Laverdunt en Hélène Rajcak wonen en werken allebei in Parijs. Damien is behalve illustrator ook schrijver en geeft kunstles. Ook Hélène
studeerde voor illustrator in de Franse hoofdstad en volgde daarnaast een opleiding tot textielontwerper. Samen maakten Damien en Hélène al meerdere prentenboeken over dieren.

Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059568259
Bladzijden: 36 blz
Leeftijd: vanaf 8 jaar
Soort: Prentenboek, educatief, naslagwerk

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel