Uitgeverij Fontaine Wild van Katten - Owen Davey

Vorige Artikel 7 van 75 Volgende
€ 15,95 (inclusief 9% btw)

Het prachtige prentenboek Wild van Katten van Owen Davey. De leeuw brult het hardst. De poema springt het hoogst. De viskat heeft zwemvliezen. De jaguar kraakt met zijn sterke kaken rustig de schedel van een kaaiman. En elke kat heeft een uniek patroon op zijn neus, net als onze vingerafdruk.

Er zijn ongeveer 40 verschillende wilde katten en dit boek vertelt over waar ze wonen, wat ze eten en wat deze dieren zo bijzonder maakt. In zijn kleurrijke, uitgesproken stijl tekent Owen Davey al die katachtigen in hun natuurlijke habitat. Omdat katten zich uitstekend kunnen aanpassen, vind je ze over de hele wereld, in de jungle en de woestijn, in de koude bergen in Tibet maar ook in de graslanden van de Serengeti.

Owen Davey is een bekroond schrijver en illustrator van mooie en grappige nonfictie- prentenboeken. Zijn boeken verschijnen over de hele wereld of, zoals hij zelf zegt, op elk continent behalve Antarctica. Hij is illustrator van de populaire game Two Dots en werkte eerder onder meer voor The New York Times.

Uitgeverij: Fontaine
ISBN: 9789059568099
Bladzijden: 40 blz
Leeftijd: vanaf 9 jaar
Soort: Prentenboek, voorleesboek, educatief, naslagwerk

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel