KAPLA Kist 40 Bouwplankjes - Wit

Vorige Artikel 6 van 17 Volgende
€ 19,95 (inclusief btw)

KAPLA kist met 40 grenen houten witte plankjes van exact dezelfde ideale maatverhoudingen om uren en uren mee te kunnen bouwen. Deze box is absoluut een aanrader! Zeker voor (grote) gezinnen en voor op scholen, bso en opvang. Iedereen kan apart van elkaar zijn verbeelding de vrije loop laten of de kinderen kunnen samen aan iets bouwen. KAPLA is tijdloos speelgoed voor jong en oud en is heel goed om het ruimtelijke inzicht te ontwikkelen. Het bijgeleverde boekje zet de creativiteit aan het werk en ze blijven maar nieuwe dingen uitvinden. Geweldig oerdegelijk duurzaam speelgoed! Wist jij dat de naam van KAPLA een afkorting is van KAbouter PLAnkjes? 

Bij ons thuis gebruiken onze kinderen KAPLA overal bij. Of het nu is om een hoge toren te bouwen of om een brug, garage of paarden manege mee te bouwen met Schleich paarden. In combinatie met de Holztiger houten dieren en de vele autootjes in huis is KAPLA geweldig om mee te spelen. Super voor de fantasie en ruimtelijk inzicht. Ook voor de ouders! 

Plankjes van KAPLA worden los en in perfect evenwicht gestapeld, zonder enig punt van bevestiging! De afmetingen van de grenenhouten plankjes zijn 11,8 x 2,4 x 0,8 centimeter. Een constructief spel met creatief en duurzaam materiaal. 

Iedereen kan volgens zijn ontwikkelingsniveau en inspiratie gestalte geven aan een eigen fantasiewereld. Van simpelweg plankjes stapelen tot ingewikkelde, metershoge symmetrische constructies of modellen van beroemde bouwwerken!  Inclusief voorbeelden folder van 15 pagina`s met 31 voorbeelden. Voldoende voor urenlang bouw-en spelplezier!


Merk: KAPLA
Inhoud: 40 plankjes, wit
Materiaal: grenen hout (afmeting van 1 plankje is 11,8 x 2,4 x 0,8 cm)
Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmeting kist: 8 x 16,5 x 16,5 cm

 

Over KAPLA:
KAPLA is in 1985 opgericht door de Nederlander Tom van der Bruggen. In zijn zoektocht naar een vorm om een kasteel op schaal te bouwen, bedacht hij de huidige houten plankjes. De naam van KAPLA is een afkorting van KAbouter PLAnkjes. De plankjes zijn gemaakt van duurzaam grenenhout en hebben elk een afmeting van 11,8 x 2,4 x 0,8 centimeter. De unieke houten plankjes hebben eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om het bouwen van complexe constructies. Zonder enig punt van bevestiging worden de plankjes los en in perfect evenwicht gestapeld. Extra inspiratie kan worden opgedaan met de verschillende voorbeeldboeken. Met KAPLA speelgoed kunnen kinderen hun vaardigheden en inzicht ontwikkelen.

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss