Sebra Tekenmap Wildlife - Sunset Pink (op=op)

Vorige Artikel 20 van 48 Volgende
€ 29,95 (inclusief 21% btw)

Prachtige tekenmap Wildlife voor alle tekeningen van je kinderen van het Deense merk Sebra. Deze handige tekenmap voor het opslaan van kindertekeningen is een must-have voor gezinnen met creatieve kinderen. Niet alle tekeningen kunnen aan de koelkast, in lijsten of aan de muur worden gehangen, maar het is geweldig om wat te kunnen bewaren en de artistieke vaardigheden van je kind te volgen.

De map is versierd met Lacey de Luiaard tussen vele planten en bladeren. De opbergmap heeft vijf vakken in verschillende kleuren en is geschikt voor A4-documenten.

De tekenmap kan ook worden gebruikt voor het opslaan van andere documenten, zoals geboortecertificaten, de krant vanaf de dag dat de baby werd geboren, eerste tekeningen, verjaardagskaarten, enz. Gebruik het als een decoratief element op de plank, in een kast of op een bureau in de kinderkamer of op kantoor.

Merk: Sebra
Afmetingen: 32 x 25,5 x 7 cm (bxhxd)
Materiaal: stevig karton

 

This handy storage folder/file for storing children’s drawings is a must-have for families with creative children. Not all drawings can be hung on the refrigerator, in frames or on the wall, but it’s great to be able to save some and follow your child’s artistic abilities.

The storage folder is decorated with Lacey the sloth, hanging among the plants and leaves. The storage folder has five pockets in different colours and is particularly suitable for A4 documents.

The suitcase can also be used for storing other documents, such as birth certificates, the newspaper from the day the baby was born, first drawings, birthday cards, etc. Use it as a decorative element on the shelf, in a shelving unit or on the desktop in the nursery or office.

© 2012 - 2020 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel