Eva and Moses Mozes Mand - Simone

Vorige Artikel 52 van 136 Volgende
€ 159,00 (inclusief 21% btw)

De prachtige handgemaakte Moses Manden van Eva and Moses! Het mooiste wiegje voor je baby. Een blijvend familiestuk! Deze kunstwerken uit Ghana, Afrika zijn niet alleen prachtig om te zien maar ze zijn ook het ideale wiegje voor de eerste maanden van je baby. Je kunt je baby veilig en makkelijk dicht bij je houden overdag en 's nachts. De manden zijn wat kleiner dan een standaard wiegje dus knusser voor je baby en heel licht in gewicht dus heel gemakkelijk om te verplaatsen. Of je nu binnen of buiten bent, je kleintje zal heerlijk slapen in die knusse mandje.

Te gebruiken tot ongeveer 6 maanden of totdat je baby zelf kan zitten en/of omrollen.

De Moses Baskets worden gemaakt van olifantengras, wat alleen in Ghana groeit (en wat olifanten dus eten). Olifantengras is, als het eenmaal geweven is zeer sterk materiaal. Eén ambachtslied (vrouw uit het dorpje in Ghana) is zo'n 1`;a 2 dagen bezig om één moses mand te weven. Elke mand is uniek, de kleuren zijn zoveel mogelijk hetzelfde maar het wijkt allemaal net een beetje van elkaar af. Ook vorm en formaat dus. De hengsels zijn gemaakt van geitenleer. 

Let op: de moses manden dienen ten alle tijden op een vlakke ondergrond te moeten staan (bijvoorbeeld in de box, ledikant, op de bank, op de grond etc.) Haal altijd eerst je baby uit de moses mand voordat je de mand verplaatst. Geschikt voor baby's tot ongeveer 6 maanden. Niet geschikt als slaapplaats voor baby's die al zelfstandig kunnen omrollen of zitten. Leg de baby altijd op zijn rug. Vermijd los beddengoed, kussens of speelgoed in de moses mand. 

Merk: Eva and Moses
Afmetingen: ± 70 x 45 cm 
Materiaal: olifantengras uit Ghana
Bijzonderheden: de moses manden dienen ten alle tijden op een vlakke ondergrond te moeten staan (bijvoorbeeld in de box, ledikant, op de bank, op de grond etc.) Haal altijd eerst je baby uit de moses mand voordat je de mand verplaatst. Geschikt voor baby's tot ongeveer 6 maanden. Niet geschikt als slaapplaats voor baby's die al zelfstandig kunnen omrollen of zitten. Leg de baby altijd op zijn rug. Vermijd los beddengoed, kussens of speelgoed in de moses mand. 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel