-26%

Urban Walls Muurstickers - Ferns & Eucalyptus

Vorige Artikel 2 van 35 Volgende
€ 269,00 € 199,00 (inclusief btw)
Helaas, dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

De prachtige Ferns and Eucalyptys muurstickers van Urban Walls. Deze zeer grote muurstickers in een mooie botanische sfeer met prachtige bladeren van een varen en eucalyptus takken zullen geweldig staan in de baby- en kinderkamer. Maar natuurlijk ook gewoon in je woonkamer of op kantoor. Met deze versiering aan de muur heeft je kamer verder nog weinig nodig. Houd het kamertje verder heerlijk basic, de bladeren zullen de show stelen. En je mooie baby/kindje natuurlijk! 

Wij hebben de muurstickers bij onze zoon Dirk (mei 2019) achter zijn bedje geplakt (foto 2 en 3) en genieten elke dag ontelbaar keer van de botanische uitstraling en aangezien we er zoveel vraag naar kregen hebben we Urban Walls nu naar Nederland gehaald. 

Inhoud van verpakking:

  • 4 x grote bladeren van een varen
  • 2 x medium bladeren van een varen
  • 6 x eucalyptus takken / bladeren
  • Een handleiding
  • afmetingen variëren van 30 x 38 cm (lxb) en 76  x 48 cm (lxb)

De stickers hebben een mooie matte afwerking. Tijdens het plakken op de muur kun je de stickers zeer gemakkelijk verwijderen en op de juiste plek plakken (dit is tijdens het plakproces, als het eenmaal een paar uur op de muur zit kun je de stickers niet meer hergebruiken door op een andere plek te plakken). Voor de beste resultaten dien je de stickers wel op een gladde, vlakke muur te plakken.

Iedereen heeft met deze muurstickers een uniek kamertje. Want niemand plakt ze op dezelfde manier natuurlijk. Heel bijzonder dus! Je kunt ook de stickers ook vanaf het plafond naar beneden laten 'groeien' voor een speels effect. 

Merk: Urban Walls
Afmetingen: afmetingen variëren van 30 x 38 cm (lxb) en 76  x 48 cm (lxb)​
Materiaal: vinyl (zonder randjes en/of achtergrond) 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss