Lilipinso Tanzania Poster - Tanzania (30x40cm)

Artikel 1 van 20 Volgende
€ 18,50 (inclusief btw)

Een prachtige poster met de wilde dieren uit Tanzania uit de Tanzania serie van Lilipinso. Ga mee op safari en ontdek de dieren die je daar zult aantreffen zoals een zebra, giraf, flamingo, struisvogel, impala's, nijlpaard, miereneter, luipaard, hyena en nog veel meer!  

Een prachtig thema in de baby- en kinderkamer voor jongens en meisjes. Voor een uniek kamertje in zachte natuurlijke tinten! 

Koop je 3 of meer producten uit de Tanzania serie van Lilipinso ? Vul dan één van onderstaande kortingscodes in en ontvang een korting! Alle combinaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld: 1 x een poster, 1 x een muursticker en 1 x behang rol of bijvoorbeeld 3 x behangrollen, etc.
De korting is niet geldig op behang samples en/of reeds afgeprijsde producten. En de korting is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes van Grasonderjevoeten.nl.

Koop je 3 producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 5% korting: tanzania5
Koop je 4 producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 7% korting: tanzania7
Koop je 5 of meer producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 10% korting: tanzania10

Merk: Lilipinso
Designer: Lilica Textile Paris
Afmetingen: 30 x 40 cm (bxh)
Papier: 200 g/m²
Bijpassend: de gehele Tanzania serie van Lilipinso


Neem hier een kijkje bij ons gehele collectie van Lilipinso. Met prachtige thema's voor in de baby- en kinderkamers. Met posters, muurstickers, behang, vloerkleden en meer! 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss