Lilipinso Jungle Night Behang Paneel - Jungle Night (400 x 248 cm)

Vorige Artikel 78 van 104 Volgende
€ 179,95 (inclusief btw)

Prachtig Jungle Night Behang Paneel uit de collectie Jungle Night van het Franse merk Lilipinso. Prachtig voor bij het bedje of bij de commode! Voor een mooie knusse sfeer en toch een beetje stoer en speels in de baby- en kinderkamer. Combineer alle muurstickers, het behang en de poster uit deze Jungle Night collectie en maak het mooiste kamertje in huis! 

Waan je in het oerwoud met deze mooie posters, muurstickers en behang. De luipaard heeft zich verstopt, kan jij hem vinden? Ook leuke dieren zoals de tijger, luiaard, aapjes, papegaaien en zwarte panter vind je terug in de Jungle Night. In mooie donkere tinten. Prachtig in combinatie met strakke witte meubels, maar ook met rotan en bamboe. Voor jongens en meisjes! 

Product samengesteld uit 2 rollen: Elke rol bevat 4 panelen van 50 x 248 cm om in elkaar te zetten (paneel 1 t / m 4). De grootte van het design kan niet worden gewijzigd. Totaal: 400 x 248 cm (bxh)

1- Snijd de panelen volgens de stippellijnen

2- Respecteer de volgorde van de panelen voor installeren op uw muur

3- Centreer de tekening volgens de hoogte van uw muur

4- Volg de bijgevoegde installatie-instructies om uw behang op te hangen

Koop je 3 of meer producten uit de Jungle Night serie van Lilipinso ? Vul dan één van onderstaande kortingscodes in en ontvang een korting. Alle combinaties zijn mogelijk. Dus 1 x een poster, 1 x een muursticker en 1 x rol behang rol of bijvoorbeeld 4 rollen behang. De korting is niet geldig op behang samples. En de korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Koop je 3 producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 5% korting: jungle5 
Koop je 4 producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 7% korting: jungle7
Koop je 5 of meer producten uit de deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 10% korting: jungle10

Merk: Lilipinso
Designer: Studio Paristanbul
Afmetinge: 400 x 248 cm
Materiaal: vliesbehang (behanglijm moet op de muur en niet op het behang)
Bijpassend: de gehele collectie Jungle Night van Lilipinso

Bekijk hier ook de andere super leuke thema's voor in de baby- of kinderkamer van Lilipinso uit Frankrijk. Prachtige posters, behang, muurstickers, vloerkleden en meer! 

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss