Janod Ballenbaan - Rups +1jr

Vorige Artikel 2 van 45 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)
Helaas, dit artikel is (tijdelijk) uitverkocht.

Leuke houten ballenbaan met Rups van het mooie merk Janod. De 3 ballen gaan door de zon en de wolken, vervolgens door de transparante tunnel, laten de klok luiden en gaan vervolgens in de tuin en vormen een rups. Uw kind ontwikkelt zijn/haar gezichtsscherpte door de beweging te volgen. Geschikt voor kinderen van 1-3 jaar.

Houten speelbox: multi-activiteiten( 8 ) zoals een doolhof, een looping boven op de box, een draaiend molentje, spiegeltje. Geschikt voor kinderen van 18 tot 36 maanden. Uren en uren speelplezier! 

Bekijk hier onze collectie van Janod. Of bekijk hier onze gehele collectie Speelgoed

Merk: Janod
Afmetingen: 28,6 x 12 x 30 cm
Leeftijd: van 1 - 3 jaar 

 

Janod just play! Het enfant terrible onder het speelgoed!  Tijdloos speelgoed met een eigentijds design. De Janod creaties zijn speels, intelligent, vrolijk, aantrekkelijk en stevig en weven een unieke band tussen kind en speelgoed. De gedachte van Janod is spelend leren: duwen, passen, bouwen, tekenen, maken, luisteren, imiteren en groeien. Het aansprekende Franse design is een groot succes en het speelgoed van Janod kunt u dan ook terugvinden in speelgoedkisten over de hele wereld.

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss