Sebra Stapelringen en Tuimelaar Vos - Sparky Fox

Vorige Artikel 2 van 39 Volgende
€ 54,00 (inclusief btw)

Leuke tuimelaar en stapelringen in één met Sparky de Vos van het Deense merk Sebra. Een leuk babyspeeltje om de fijne en de grove motoriek te oefenen. Een prachtig kraamcadeau. Je kleine zal het erg leuk vinden om de Vos op te bouwen en hem daarna te zien dansen (tuimelen) als ze hem een duwtje geven.

Sparky de vos is geweldig als het gaat om het ondersteunen van fijne en grove motoriek. Het speelgoed bestaat uit zes delen: een houten basis met een flexibele staaf, vier stapelringen met verschillende texturen die moeten worden onderzocht, en een bovenkant met een bel in de vorm van het hoofd van een vos. Geef het kantelbare speeltje een duwtje en kijk naar zijn grappige bewegingen. Kleine kinderen zullen het geweldig vinden om de ringen op elkaar te stapelen en ze er vervolgens weer uit te halen ... keer op keer. Het activiteitenspeelgoed heeft twee bijtringen gemaakt van een plastic materiaal dat natuurlijk vrij is van BPA, ftalaten, PFOA, PFOS en formamide, naast een veilige baby-activiteitenspiegel bovenop de grootste ring en craquelépapier in de vossen staart.

Het activiteitenspeelgoed is ontworpen in Denemarken. Aanbevolen leeftijd: 0+. Etikettering: CE Het activiteitenspeelgoed kan met de hand worden gewassen. 

Merk: Sebra
Materiaal: 65% katoen, 28% poly., 7% spandex - 80% katoen, 20% poly. - berken hout
Afmetingen: 13,7 x 26,8 cm
Aanbevolen leeftijd: 0 +
Schoonmaken: afvegen met een vochtige doek
Getest en goedgekeurd volgens EN71-1, EN71-2 en EN71-3, Etikettering: CE

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss