Sebra Activity Toy Wasbeer - Rebel the Racoon

Vorige Artikel 3 van 39 Volgende
€ 23,95 (inclusief btw)

Leuke activity toy voor baby's in de vorm van een grappige wasbeer van het Deense merk Sebra. Een leuk babyspeeltje die de zintuigen zal prikkelen. Met een leuk babyspiegeltje op de buik zodat de kleine zichzelf kan bewonderen. Tevens een bijtring voor bij doorkomende tandjes. Een prachtig kraamcadeau. 

Rebel is uitgevoerd in de prachtige blauwe kleur ‘braamblauw’ en heeft witte aftekeningen op zijn gezicht, staart en lichaam. De witte aftekeningen zijn gemaakt van zacht velours. Het activiteitenspeelgoed houdt het kind bezig en helpt zijn zintuigen te prikkelen. De wasbeer heeft een kleine spiegel op zijn buik, zodat kinderen zichzelf kunnen zien. In één arm houdt Rebel een plastic C-ring vast, waarmee je het speeltje gemakkelijk kunt vastmaken zodat het binnen het bereik is van nieuwsgierige handjes en oogjes. In de andere arm zit een eikel met gekreukt papier erin, en een bijtring die geïrriteerd tandvlees helpt kalmeren tijdens het doorkomen van tandjes. De bijtring en C-ring zijn gemaakt van kunststof en zijn uiteraard vrij van BPA, ftalaat, PFOA, PFOS en formamide. De staart van Rebel heeft mooie strepen en een gekreukeld effect, wat een grappig geluid maakt als het kind hem aanraakt. Het kind kan naar de kleuren van de wasbeer kijken en de verschillende texturen voelen.

Het activiteitenspeelgoed is ontworpen in Denemarken. Aanbevolen leeftijd: 0+. Etikettering: CE Het activiteitenspeelgoed kan met de hand worden gewassen. 

NB! Verstikkingsgevaar: verwijder de beschermfolie van de spiegel voordat u het speelgoed aan uw kind geeft.

Merk: Sebra
Materiaal: 100% poly. - poly. fill
Afmetingen: 7 x 32 cm
Aanbevolen leeftijd: 0 +
Schoonmaken: afvegen met een vochtige doek
Getest en goedgekeurd volgens EN71-1, EN71-2 en EN71-3, Etikettering: CE

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss