Sebra Bedbumper Beige Quilted - Straw Beige

Vorige Artikel 7 van 25 Volgende
€ 119,00 (inclusief btw)

Prachtige bedbumper in de kleur beige van het Deense merk Sebra. Wat zal dit prachtig staan in combinatie met een mooie wiegje of ledikant van Sebra. Voor een warm en veilig gevoel in het bedje. Met een luxe uitstraling. 

De Sebra babybumper past op het Sebra Bed, Baby & Jr., maar past ook in een standaard 60 x 120 cm kinderbedje. Als de babybumper te lang is voor het bed, kan deze overlappen met het ene uiteinde op het andere, waardoor de babybumper kan worden aangepast aan een kleiner bed.

De babybumper mag alleen in de bovenste stand van het babybed worden gebruikt.

De banden moeten aan de buitenkant van het babybedje worden vastgemaakt en met een knoop worden aangepast. Maak om veiligheidsredenen geen lussen in de banden. De babybumper moet worden vastgemaakt met knoopjes. Als de banden aan de onderkant van de babybumper niet worden gebruikt, moeten deze volledig worden doorgesneden zodat de baby er niet mee in aanraking kan komen. Functionele koorden mogen niet worden afgesneden vanwege het risico op ontrafelen. 

Stop met het gebruik van de babybumper bij de eerste tekenen van schade. Aanbevolen leeftijd: 0–6 maanden.

WAARSCHUWING! Zorg ervoor dat de banden stevig aan het bed blijven vastzitten.

WAARSCHUWING! Verwijder de babybumper als het kind zonder hulp kan zitten.

Wanneer het kind zonder hulp kan zitten of staan, gebruiken ze de babybumper vaak als opstapje om uit het bedje te klimmen, waardoor het kind uit het bedje kan vallen.

De babybumper is getest en goedgekeurd in overeenstemming met EN 16780: 2018 Textiel kinderverzorgingsartikelen.

Wasvoorschrift: machinewasbaar op een zachte cyclus op 30 graden.

Over gerecyclede polyester vulling:
De vulling is gemaakt van 100% gerecycled polyester uit plastic flessen die zijn verzameld en schoongemaakt, waarna ze worden versnipperd, opnieuw gesmolten en verwerkt tot nieuwe, gerecyclede vezels. De plastic flessen krijgen daarmee een nieuw leven in plaats van als afval te eindigen.


Merk: Sebra
Materiaal: 100% katoen - poly. vullen, gerecycled
Afmetingen: 360 cm x 1 cm x 26 cm (lxdxh)
Wasvoorschriften: de hoes op max. 30 graden

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss