Ooly Stiften Seeing Double - 5 markeerstiften +6jr

Vorige Artikel 23 van 40 Volgende
€ 10,95 (inclusief btw)

Leuke Seeing Double markeer stiften van het merk Ooly. Zie jij ook dubbel?! Koop een marker die twee keer zo leuk is als een gewone marker. De Seeing Double Fine Double Tip Markers zijn een set unieke dubbelzijdige markers met 2 coördinerende kleuren aan elke kant. Gewoon schrijven of tekenen en je hebt een onverwacht speciaal effect gecreëerd!

Creëer het ongewone met deze viltstiftmarkers met fijne punt (1 mm elke punt) met 2 verschillende kleurpunten per stift. Deze set van 5 markeerstiften met dubbele punt zijn klaar om uw dagboek, planner te verfraaien of om unieke uitnodigingen of kunst te maken. Ook perfect voor een mooi handschrift!

Het gebruik van Double Fine Double Tip Markers vereist geen speciale vaardigheid, gewoon schrijven of tekenen en het resultaat zal uniek zijn!

5 dubbele puntmarkeringen
1 mm elke punt met 2 kleurpunten per marker
Fijne viltstift
Geweldig voor planners en handschrift
Geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder

Ooly heeft een uitgebreide collectie van bijzondere stiften, kleurpotloden, krijtjes, waterverf en vele andere knutsel spulletjes. Glitter spulletjes, pastel tinten, metallic en meer! Voor jong en oud, in de mooiste kleuren en van een prachtige kwaliteit. 

Merk: Ooly

Bekijk hier onze gehele collectie van Ooly. Ook zo op knutselen? Neem dan hier snel een kijkje! 

 

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss