Linea Mamma Baby Cosmos Natural - Reisset (set van 4)

Vorige Artikel 6 van 43 Volgende
€ 29,95 (inclusief btw)

Handige reisset met vier flacons van 100 ml in een doorzichtig toilettasje van Linea MammaBaby.  Ideaal voor onderweg tijdens dagtripjes en/of vakanties of als standaard uitrusting voor in je verschoningstas. 

. Geschikt ook voor vliegtuigreizen!  En tevens een handige manier ook om de verzorgingsproducten van Linea MammaBaby uit te proberen. Ook een heel mooi kraamcadeau! 

inhoud toilettas:
1 x 100 ml baby zeep
1 x 100 ml baby badzeep
1 x 100 ml baby shampoo en shower gel
1 x 100 ml baby olie (zoete amandel olie)

Over Linea MammaBaby

Er was eens......een grootmoeder in Italië die met veel doorzettingsvermogen en geduld een huisje vol medicijnen bouwde om het lijden van anderen te verzachten en iedereen te kunnen helpen . Jaar na jaar volgden en de inmiddels volwassen kleindochter besloot deze mooie traditie van haar grootmoeder te eren door de prachtige lijn Linea MammaBaby verzorgingsproducten voor mama's en baby's te starten. Alle producten zijn gecertificeerd door het Centrum van Cosmetiek van de Universiteit van Ferrara. Alle producten zijn van A tot Z gemaakt in Italië.

  • Geen NFLES/NDS
  • Extracten van organische landbouw
  • Getest op chroom, kobalt, nikkel
  • Vrij van kleurstoffen
  • PH getest
  • Niet getest op dieren

De keuze van het gebruik van plantaardige extracten van de biologische landbouw is een garantie voor de gevoeligheid en de absolute non-toxiciteit van de producten. Alle producten Linea MammaBaby zijn natuurlijk verkregen uittreksels uit de biologische landbouw. Ze zijn dermatologisch getest, kleurstof-vrij, parabenen, sodium laureth sulfaat-vrij en natriumlaurylsulfaat-vrij. De productie-cyclus is 100% Italiaans. Alle producten van Linea MammaBaby zijn voorzien van de hoogste kwaliteit hulpstoffen. Top kwaliteit gaat hand in hand met de eenvoudige, maar aantrekkelijk design, ontworpen direct herkenbaar te zijn voor  kinderen. En gelukkig zijn de papa's en mama's ook niet vergeten. 

Merk: Linea MammaBaby
Inhoud: 4 x 100 ml flesjes
Bijzonderheden: 100% natuurlijk, geen NFLES/NDS, extracten van organische landbouw, getest op chroom, kobalt, nikkel, vrij van kleurstoffen, PH getest, niet getest op dieren, 100% Italiaans
Leverbaar: verzorgingsproducten voor mama's en baby's bekijk hier onze gehele collectie 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss