Nieuw

Liewood Gro Babylift Babynest - Graphic Stroke / Khaki

Vorige Artikel 20 van 26 Volgende
€ 114,95 (inclusief btw)

De super mooie Liewood Gro Babylift en Babynest ! Het is de perfecte combinatie van een babylift en een nest, het heeft lange banden zodat je het nestje kunt verplaatsen zonder dat de baby het merkt. Voor een heerlijk veilig gevoel voor de kleine, net alsof hij of zij nog bij jou in de buik zit. 

Het nestje / de lift past in bedden, op de bank en in sommige kinderwagens en/of moses manden. De vulling, matras en de plank is afneembaar waardoor de hoes wasbaar is. Getest volgens internationale testnorm EN1466: 2014 / AC: 2015, die voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor babylift.

Let op: blijf weg van vuur. Verwijder matras en karton aan de onderkant en vul de zijkanten van het product voordat u het wast en was alleen de hoes. Was matras en karton niet. WAARSCHUWING: Laat de baby niet zonder toezicht en til je baby uiteraard met beleid in het babynestje. 

Bekijk hier onze collectie van Liewood. De collectie past onderling prachtig bij elkaar en met onze andere merken natuurlijk. Deens design met prachtige, duurzame en stijlvolle producten voor baby's, kinderen en hun trotse papa's en mama's ! Een prachtig, uniek, puur en simpel geheel in de baby- en kinderkamer. 

Merk: Liewood
Afmetingen buitenzijde: 84 x 45 cm
Afmetingen binnenzijde 63 x 26 cm
Materiaal: 100% organisch katoen
Verkrijgbaar in: diverse kleuren
Veiligheidsvoorschriften: nooit de baby alleen laten in het nestje, altijd erbij blijven. 
Tested according to international testing standard EN1466:2014/AC:2015, fulfilling the European safety standards for babylift.

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss