Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

In de badkamer

Resultaat 1–24 van de 82 resultaten wordt getoond

Hoe richt je een opgeruimde en kindvriendelijke badkamer in?

Als ouder wil je dat de badkamer een veilige en kindvriendelijke ruimte is waar je kleintje comfortabel kan badderen. Hieronder delen wij handige tips over hoe je je badkamer kindvriendelijk kunt inrichten en vooral hoe je dat badspeelgoed en de baby verzorgingsproducten netjes kunt opbergen.

1. Veilige omgeving:
Begin met het creëren van een veilige badkameromgeving voor je kind. Zorg ervoor dat scherpe voorwerpen of gevaarlijke chemicaliën buiten het bereik van kinderen zijn. Plaats kinderbeveiligingen op kasten en laden.

2. Opbergoplossingen:
Investeer in opbergoplossingen die zowel praktisch als kindvriendelijk zijn. Kies bijvoorbeeld voor plastic manden, rekken of hangende opbergzakken. Deze zijn ideaal voor het opbergen van badspeelgoed en baby verzorgingsproducten.

3. Speelgoedafvoer:
Overweeg het installeren van een speelgoedafvoer of -net in het bad. Dit helpt om het badspeelgoed snel te laten drogen en te voorkomen dat schimmels zich vormen. Zo blijft het speelgoed langer schoon en klaar voor gebruik.

4. Labels en organisatie:
Label de opbergbakken zodat je weet waar elk item zich bevindt. Dit maakt het eenvoudiger om baby verzorgingsproducten, zoals luiers, lotions en handdoeken, te vinden wanneer je ze nodig hebt.

5. Kindvriendelijke inrichting:
Voeg enkele kindvriendelijke decoraties toe aan de badkamer, zoals kleurrijke douchegordijnen, anti-slipmatten en zachte handdoeken met leuke motieven. Dit maakt de badkamer aantrekkelijker en leuker voor je kleintje.

6. Dagelijkse routine:
Leer je kinderen een dagelijkse opruimroutine aan. Betrek ze bij het opruimen van hun badspeelgoed na het badderen. Dit bevordert verantwoordelijkheid en houdt de badkamer netjes.

Door deze tips op te volgen, kun je je badkamer kindvriendelijk inrichten en badspeelgoed en baby verzorgingsproducten efficiënt en georganiseerd opbergen. Op die manier wordt het badtijd een plezierige ervaring voor zowel jou als je kleintje, zonder de zorgen van rommel in de badkamer.”