OVER ONS

In 2012 vond ik het tijd om mijn lang gekoesterde droom uit te laten komen. Voor mezelf beginnen met mijn eigen webshop. Crisis of geen crisis. Nu is het dé tijd! Ik wilde heel graag de vrijheid hebben om bij onze kindjes thuis te kunnen blijven. Helemaal met een man die voor zijn werk veel en lang op reis was. Wisten wij veel dat we er drukker dan ooit mee zouden worden...!

Wat ik wilde gaan verkopen dat was wel duidelijk. Heel simpel: alles waar ik blij van word. Sinds onze vier kinderen in ons leven zijn, ging er een wereld voor ons open qua baby- en kinderspulletjes. Dus dat was al snel beslist. 

Ik sleepte in al mijn enthousiasme ook mijn man en partner in crime Freek, mee om al zijn vrije uurtjes te besteden aan de webshop. En net als in het dagelijkse leven vullen we elkaar zakelijk ook héél goed aan. Ook al zijn de discussies aan de keukentafel wellicht wat feller dan dat je normaal met een collega zou doen… we komen er altijd weer uit! ;-).

Vanaf dag één is Freek betrokken geweest bij de webshop en mijn droom werd onze droom en vanaf begin 2016 is Freek nu ook fulltime aan de slag voor de webshop. Sterker nog, Freek doet nu meer de dagelijkse dingen en ik kan nu meer tijd vrijmaken voor onze kinderen en me veel meer focussen op nieuwe merken en om onze collectie verder uit te breiden en samen te stellen. 

Gras-onder-je-voeten-gevoel?!
En dan die aparte naam? Tja… Ken je het gevoel dat als je voor het eerst in het voorjaar met je blote voeten door vers gemaaid gras loopt? Dat gevoel van vreugde, vrijheid, geluk, blijdschap of zelfs puur genot dat is onze definitie van een ‘gras-onder-je-voeten-gevoel’. De merken en producten die wij verkopen in onze webshop roepen in ieder geval dit gevoel bij ons op. En wij hopen uiteraard dat jullie net zo blij worden van onze kleurrijke collectie als dat wij zelf worden!

Onze droom is uitgekomen...hopelijk komt jouw droom ook uit! 

Hartelijke groet,
Sonja én Freek Bos
 

Uitwaaien op het strand met Team Grasonderjevoeten.nl 

Volg ons via:

    

Share your photos with #grasonderjevoeten

© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss