Navigation

Een trendy en gezellige bollen lichtslinger met katoenen balletjes voor nog meer sfeer in huis van Happy Lights. Neem 1 lichtslinger en 35 gekleurde lampjes, en je hebt een Happy Light! Een prachtig gekleurde slinger om vele kamers in je huis mee op te vrolijken. Van kinderkamer tot aan woonkamer. Happy Lights - voor meer kleur in je leven!

Happy Lights mooie verpakkingsdozen. Tevens een heel mooi cadeau!

De Happy Lights katoenen balletjes worden in Thailand met de hand gemaakt in een klein atelier in Thailand. Deze balletjes zijn typisch Thais en het vergt wel wat oefening om zo`n mooi rond balletje te maken. De werknemers in het atelier zijn allemaal lokale mensen uit de directe omgeving van het atelier. Ze krijgen een eerlijk loon (Fair Trade!) en kunnen zo hun gezinnen onderhouden. 

Handleiding monteren van de balletjes:
Stap 1: Steek de stekker in het stopcontact
Stap 2: In elk balletje is een gaatje en een knip om het lampje er makkelijk in te duwen.
Stap 3: Duw al draaiend het lampje volledig in het balletje. Je mag hier gerust wat kracht bij gebruiken. Het ringetje blijft buiten het balletje. Trek daarna even aan het snoergedeelte waar het lampje aan zit om de het balletje goed te positioneren.Het monteren van de Happy Lights is heel eenvoudig en leuk om te doen! Lees stap 1 t/m 3 goed door.                De afmetingen van de Happy Lights slinger met 35 lampjes


Hoe worden de textiel balletjes gemaakt?
De balletjes worden gemaakt uit gekleurd polyester draad. De draadjes worden van klossen afgerold en gaan aan de ene kant van een plastic flesje binnen en aan de andere kan weer buiten. In dat flesje zit de lijm en de draadjes worden zo dus van lijm voorzien. De lijm is eigen brouwsel en het recept is absoluut geheim!

De draadjes worden dan rond een klein rond ballonnetje gewikkeld net zo lang tot er genoeg draad rond het ballonnetje is gedraaid om een stevig balletje te verkrijgen. De balletjes worden dan buiten te drogen gehangen en tijdens het regenseizoen gaan ze een droogoventje in, anders drogen ze niet.

Het is een mooi product uit het land van de eeuwige glimlach én het is dus op een eerlijke manier, handgemaakt! Dat noemen wij met recht Fair Trade!

Neem een kijkje in de fabriek:

Happy Lights, fabriek in Thailand, het land van de eeuwige glimlach. Fair Trade!

© 2012 - 2018 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie