Persbericht Children Inspire Design

Persbericht: Nieuw in Nederland: Children Inspire Design
8 oktober 2013

pritrawor2418-2 copy 2De ecovriendelijke wereldkaarten en andere muurkaarten van Children Inspire Design inspireren kinderen over de hele wereld en nu ook die in Nederland. De vintage look grijpt terug naar vervlogen tijden en staan in elk interieur.

Dromen van wereldbestemmingen Met de My Travels wereldkaarten leren kinderen topografie op hun duimpje. Bovendien kunnen ze met de 16 bijgeleverde stickers bezochte landen of toekomstige droombestemmingen aangeven. De My Roots wereldkaarten zijn landkaarten waarop kinderen hun ‘roots’ kunnen vastleggen. Ook bij adoptie, emigratie of opa’s & oma’s die in een ander land wonen is deze kaart ideaal. De Global Compassion is een bijzondere kaart waarmee kinderen alle werelddelen leren kennen met de bijbehorende dieren en volkeren. Zo leren zij al op jonge leeftijd dat respect voor de wereld en al zijn inwoners belangrijk is.

Natuur aan de muur Pareltjes aan de muur, die Nature Alphabet kaarten van Children Inspire Design. Op elke kaart staat een dier of ander natuurelement afgebeeld met de naam eronder (in het Engels). De retro kunstwerken doen denken aan de kaarten die vroeger in de klas hingen. Dit geldt ook voor de Old School 1 2 3 nummerkaarten waarmee kinderen kunnen leren tellen. Leuk aan een lijn met wasknijpers! En dan zijn er nog de grappige Good Manners kaarten met teksten zoals ‘Say Please and Thank You’, ‘Clean your Room’ en ‘Love your Family’ die in een setje van 8 kaarten komen. Gezellig in de keuken of op de kinderkamer.

Children Inspire Design Voor de productie van alle muurkaarten gebruikt Children Inspire Design alleen maar gerecyclede (papier)materialen, milieuvriendelijke inkten en biologisch afbreekbare verpakkingen. De webshop Grasonderjevoeten.nl ontdekte de Amerikaanse ontwerpster Rebecca Peragine en haalde haar Nederland.

Kijk voor de gehele collectie op www.grasonderjevoeten.nl

Einde persbericht

Bekijk alle beelden van Children Inspire Design in de beeldbank van De Persbeeldwinkel, alles direct te downloaden in high-res.

© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss