GEBOORTELIJST

Maak nu heel gemakkelijk een geboortelijst aan bij Grasonderjevoeten.nl ! Als je er net achter komt dat je zwanger bent dan begint de voorpret al. Ok...de eerste weken / maanden voel je je misschien helemaal niet zo happy met alle hormonen die door je lijf gieren. Maar dat mag de pret niet drukken. Er gaat nu een wereld voor je open die 'Baby' heet. Je gaat shoppen zoals nooit tevoren. Je gaat cadeaus krijgen van mensen die je amper kent. Alleen om het feit dat jullie papa en mama worden ! En die baby van jullie heeft genoeg 'nodig'! 

En hoe fijn is dat om alle mooie spulletjes die je voor je baby wilt gaan shoppen vast te leggen in een geboortelijst/verlanglijst. Je kunt deze lijst dan rondsturen naar al je vrienden/ familie/ collega's/ kennissen en zij kunnen afstrepen op de lijst wat ze voor jullie hebben gekocht. Je ziet dit afstrepen zelf niet, dus het blijft wel een verrassing voor jullie! Dus misschien wel handig om echt de spulletjes op de lijst te zetten die je héél graag zou willen hebben maar niet echt 'nodig' zijn die eerste dagen ;-) Zo voorkom je een  hoop stress en onzekerheden ! 

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om binnen onze eigen software een geboortelijst aan te maken. Maar via de site www.mijnverlanglijst.eu kun je zeer gemakkelijk een geboortelijst / verlanglijst aanleggen.  Ook handig voor bijvoorbeeld toekomstige verjaardagen van de kinderen. Je kunt alle winkels/webshops toevoegen aan deze lijst. Dus geen beperkingen en echt alles op één lijst! 

Maak snel je geboortelijst / verlanglijst etc aan op:

www.mijnverlanglijst.eu

 

© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss