Sorteer op
  • Eva and Moses Mozes Mand - Eva
    Eva and Moses Mozes Mand - Eva
    € 159,00
  • Eva and Moses Mozes Mand - Simone
    Eva and Moses Mozes Mand - Simone
    € 159,00
Sorteer op

Eva and Moses

Eva and Moses - Moses Manden ! Prachtige Fairtrade moses baskets voor je baby. Geschikt tot ongeveer 6 maanden oud. Geniet van de aanblik van je kleintje in zo'n prachtig mozes wiegje. En daarna kun je de mozes manden gebruiken voor opslag van speelgoed of zelfs tijdschriften!

Eva and Moses & onze Dirk
Met de komst van onze baby nummer 4 (Dirk) hebben na lang wikken en wegen toch eindelijk een Moses Basket gekocht. Dirk en zijn moses mandje waren vanaf dag 1 dikke vriendjes. Hij voelde zich er veilig in en vertrouwd. Een heerlijk beschut plekje om hem te beschermen tegen al zijn zussen en broer en een super schattige aanblik zo'n klein ventje in zijn mandje. Dirk kon zich de eerste 2 weekjes nog niet goed zelf warm houden omdat hij vrij klein was bij de geboorte. De combinatie van een schapenvel en het moses mandje zorgde ervoor dat we dit snel onder controle kregen. Even naar Opa en Oma op bezoek? Dirk en zijn Moses Mandje mee natuurlijk en hij sliep overal! Ook het Moses Mandje in de begin periode veel op de bank gehad (konden we verliefd naar hem kijken) en ook in de box veel gebruikt. 's Nachts sliep hij ook altijd in zijn Moses Mandje naast ons bed (op een matrasje) omdat het ledikant wat we voor hem klaar hadden staan ook vrij groot voor hem was. Het mandje staat prachtig in een ledikant. Dus heel erg functioneel en erg mooi!

En toen kwam daar onze droom in de vorm van Eva and Moses. Moses Manden zijn altijd erg moeilijk verkrijgbaar. Logisch natuurlijk als je nagaat dat ze met de hand worden gemaakt door de vrouwen in Ghana. Elke mand is handgemaakt van 100% natuurlijke materialen. Wij hopen dat wij met de verkoop van deze manden de vrouwen in het dorp kunnen helpen in het onderhouden van hun gezin en ze niet meer dagelijks op het land hoeven te werken. Van de verkochte moses mand kan een vrouw (de ambachtslied) een hele maand haar gezin onderhouden. Ons ideaal is zelfs dat de ambachtslieden ook al hun kinderen naar school kunnen laten gaan. Iets wat in dat gedeelte van Afrika nog steeds niet vanzelfsprekend is. 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel