KORTINGEN

Kortingen bij Grasonderjevoeten.nl ! Actuele kortingscodes. Speciale Acties. Kortingscodes per merk! 

 

Verhuizing Magazijn van Grasonderjevoeten.nl

 

Maileg:

Tijdelijke aanbieding! Ontvang 10% korting op de gehele collectie van Maileg met kortingscode maileg10  (bij bestellingen vanaf 100 euro) *niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en/of reeds afgeprijsde producten. 


3 Sprouts:

Koop je 3 of meer opberg producten van 3 Sprouts ? Vul dan één van onderstaande kortingscodes in en ontvang een mooie korting! De korting is NIET geldig op de back to school collectie (de lunchtrommels etc.) en de kledinghangers. Dus is alleen geldig op de opbergers. Verder zijn alle combinaties mogelijk. Dus het mag 4 x een opbergdoos zijn, maar ook 1 x een wasmand, 1 x een opbergmand en 2 x een opbergdoos bijvoorbeeld. 

​Koop je 3 producten van 3 Sprouts vul dan de volgende kortingscode in voor 5% korting: 3sprouts5 
Koop je 4 producten van 3 Sprouts vul dan de volgende kortingscode in voor 7% korting: 3sprouts7
Koop je 5 of meer producten van 3 Sprouts vul dan de volgende kortingscode in voor 10% korting: 3sprouts10


Lilipinso:

Koop je 3 of meer producten uit een bepaalde serie van Lilipinso ? Vul dan één van kortingscodes in en ontvang een korting. De kortingscodes verschillen per serie en vind je onder de producten van Lilipinso. Alle combinaties zijn mogelijk. Dus 1 x een poster, 1 x een muursticker en 1 x rol behang rol of bijvoorbeeld 4 rollen behang. De korting is niet geldig op behang samples. En de korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Koop je 3 producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 5% korting: greenery5  (voorbeeld)
Koop je 4 producten uit deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 7% korting: greenery7 (voorbeeld)
Koop je 5 of meer producten uit de deze serie van Lilipinso vul dan de volgende kortingscode in voor 10% korting: greenery10 (voorbeeld)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss