Trixie I Clicks

 

COMMENTAAR VAN SONJA:

Tekst is overgenomen van de site van Trixie. Trixie komt uit België is te zien aan taalgebruik hieronder.
Wij hebben een zeer beperkte collectie nu van Trixie. Hieronder het verhaal over gehele collecite. Is dus nu helemaal niet van toepassing. 
Vind het daarnaast ook niet bij GOJV passen.  Is tekst van Trixie. Niet 'onze' tekst. 

 

Bij Trixie staat duurzaamheid in de brede zin van het woord centraal en dat uit zich op verschillende vlakken. Bij het ontwikkelen van een nieuw product wordt erg kritisch geanalyseerd of het product de vooropgestelde eisen en functies ook daadwerkelijk vervuld. Daarnaast worden de producten steeds vervaardigd uit kwalitatieve materialen die een lange levensduur garanderen.

Op vlak van textielproducten streven we naar zoveel mogelijk gebruik van bio-katoen,waarbij er extra aandacht gegeven wordt aan producten die in nauw contact komen met de huid. Alle bed- en badartikelen zijn vervaardigd uit bio-katoen. De volledige kledinglijn is bovendien GOTS gecertificeerd.

Duurzaamheid vertaalt zich ook in de zorg voor producten. Correcte was- en onderhoudsvoorschriften verlengen de levensduur van producten.

Op vlak van verpakking worden ook veel inspanningen gedaan. Plastic wordt tot het minimum beperkt en vervangen door papieren verpakking en bio-afbreekbare zakjes. Door deze holistische aanpak staat Trixie garant voor duurzame en kwalitatieve producten die zowel kind als ouder aanspreken.

Bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Van newborn tot tiener, kinderen hebben een enorme fantasie, die ze gebruiken om de wereld rond hen te ontdekken. We willen deze fantastische eigenschap ondersteunen door producten en prints te ontwerpen die een speelplaats creëren waar hun verbeelding kan bloeien!

Voor de eerste keer thuiskomen met je kleintje is een onvergetelijke ervaring. Het uitgebreide aanbod van Trixie laat je toe de kinderkamer volledig in te kleden, zodat die een fijne haven wordt, die tot de verbeelding spreekt! 

Naast alle basisbenodigdheden en decoratieve elementen kan je ook bij Trixie terecht voor kwaliteitsvolle bad- en bedproducten, alle benodigdheden voor een gezellige maaltijd en handige accessoires voor onderweg.

Ons brede productgamma is beschikbaar in een heel aantal collecties, gaande van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties met zachtere kleuren en subtielere prints.

We houden van alle kleuren, maar groen heeft een speciale plek in ons hart. We geloven in het belang van verantwoorde keuzes om een gezonde toekomst voor onze kinderen te garanderen. Daarvoor steunen we op de beste stof- en productiekwaliteit om er zeker van te zijn dat onze producten het intensieve gebruik door je kleintjes kunnen doorstaan. Gezien we een diepgaand respect voor onze planeet koesteren, zijn al onze producten gemaakt van biokatoen.

 

 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel