VERHUIZING MAGAZIJN

ONS MAGAZIJN GAAT VERHUIZEN! van donderdag 18 februari (na 21:30 uur) t/m dinsdag 23 februari kunnen er geen bestellingen worden verzonden. 18 feb. na 21:30 uur 10% korting* vanaf 60 euro met code verhuizing. Vanaf woensdag 24 februari worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst verwerkt/verzonden. Bedankt voor jullie begrip! Groetjes Freek en Sonja


Hallo allemaal! 

Alweer 3 jaar geleden namen wij de grote stap om te gaan samenwerken met een fulfilment bedrijf in Deventer. Onze voorraad ligt dus in een extern magazijn, alle (nieuwe) voorraad komt daar binnen en alles wordt daar ook verpakt en verzonden naar jullie. Hoewel het ook wel héél moeilijk was om dingen los te laten (je pakt ineens helemaal niets meer zelf in, terwijl je dit jaar in jaar uit wel hebt gedaan), heeft het ons ook weer veel vrijheid gegeven.

We zijn nog steeds hele dagen aan het werk (want zo'n dag vult zich snel genoeg met andere taken), maar we hoeven niet meer elke dag te stressen om alle bestellingen om 17 uur klaar te hebben staan omdat de vrachtwagen van DHL eraan komt, of dat we nu niet meer om 23 uur 's avonds nog de nieuw binnengekomen voorraad van die dag moeten opruimen in onze schuur/magazijn aan huis zodat we de volgende dag weer sneller alle bestellingen kunnen inpakken (en niet in ontelbaar dozen hoeven te zoeken). Nee, dat missen we niet! 

Oftewel een verstandige stap anders hadden we het nooit volgehouden in combinatie met onze 4 kinderen. Sterker nog... onze jongste van 1,5 jaar was er dan niet eens gekomen! Hoe gek idee is dat?! 

Maar goed, ons externe magazijn gaat dus verhuizen naar een nieuw pand. Groter, moderner, super duurzaam en helemaal eco de peco! Echt top! Wij zijn de laatste in de rij van hun webshops (save the best for last!) en van donderdag 18 februari (na 21:30 uur) t/m dinsdag 23 februari kunnen er dus geen bestellingen worden verzonden. (we verlengen onze kortingsactie t/m 28 feb!)

Natuurlijk is dat pech / balen / vervelend maar we krijgen er een prachtig nieuw magazijn voor terug waar we hopelijk nog weer veel meer kunnen groeien en uitbreiden en wat voor de medewerkers in het magazijn veel prettiger om in te werken is. Voor jullie ook vervelend dat het dus wat langer gaat duren voordat je je bestelling ontvangt. Vandaar de onderstaande kortingscode ! 

Shop nu met 10% korting bij bestellingen vanaf € 60,00 * met code verhuizing 

* de korting is niet geldig op cadeaubonnen, kinderboeken, Sebra en CamCam meubelen (zoals bedjes, matrassen, commodes en kasten), is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes en de korting werkt niet met terugwerkende kracht.
** De korting is wel geldig op alle reeds afgeprijsde producten (SALE)! (nog meer voordeel dus!) 

Wij pakken de bestellingen niet in als cadeau tenzij het naar een ander afleveradres gaat ivm corona en er geen bezoek mogelijk is (bv een kraamcadeau, verjaardag etc.)

 

Ons nieuwe externe magazijn in Deventer

Het nieuwe pand van ons externe magazijn in Deventer toen wij in December een kijkje mochten nemen. Een paar stellingkasten zijn voor ons ;-) Het nieuwe pand is geheel circulair gebouwd. Dat wil zeggen dat de constructie op termijn eenvoudig te demonteren en te hergebruiken is. Een doordacht bedrijfsgebouw; klaar voor een verantwoorde toekomst! 

Vanaf woensdag 24 februari worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst verzonden. Uiterlijk vrijdag 26 februari worden de laatste bestellingen verzonden uit de verhuisweek. 

Bedankt alvast voor jullie begrip en je bestelling! ;-) 

Groetjes Freek & Sonja 

© 2012 - 2021 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel