Trixie Opbergmanden

De leuke opbergmanden van het merk Trixie om je favoriete speelgoed in op te bergen. In mooie kleuren en met leuke dieren zoals een leeuw, vos, konijn, olifant en ijsbeer.

Sorteer op
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Elephant - Olifant Large
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Elephant - Olifant Large

  Opbergmand Large Mrs. Elephant van het merk Trixie met een leuke olifant opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Large is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van…

  € 49,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Fox - Vos Large
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Fox - Vos Large

  Opbergmand Large Mrs. Fox van het merk Trixie met een leuke vos opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Large is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van handvatten.

  De…

  € 49,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Rabbit - Konijn Large
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Rabbit - Konijn Large

  Opbergmand Large Mrs. Rabbit van het merk Trixie met een leuke konijn opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Large is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van handvatten.

  De…

  € 49,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Lion - Leeuw Large
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Lion - Leeuw Large

  Opbergmand Large Mr. Lion van het merk Trixie met een leuke leeuw opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Large is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van handvatten.

  De…

  € 49,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Elephant - Olifant Small
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Elephant - Olifant Small

  Opbergmand Small Mrs. Elephant van het merk Trixie met een leuke olifant opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Small is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van…

  € 39,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Fox - Vos Small
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Fox - Vos Small

  Opbergmand Small Mr. Fox van het merk Trixie met een leuke vos opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Small is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van handvatten.

  De…

  € 39,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Rabbit - Konijn Small
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mrs. Rabbit - Konijn Small

  Opbergmand Small Mrs. Rabbit van het merk Trixie met een leuke konijn opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Small is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van handvatten.

  De…

  € 39,95
 • Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Lion - Leeuw Small
  Trixie Opbergmand Toy Bag Mr. Lion - Leeuw Small

  Opbergmand Small Mr. Lion van het merk Trixie met een leuke leeuw opdruk en - details. Ideaal voor het opbergen van speelgoed, knuffels etc. De Toy Bag Small is ook afsluitbaar met een trekkoord. Voorzien van handvatten.

  De…

  € 39,95
Sorteer op
© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss