SPEELGOED


Van poppenhuizen, muziekinstrumenten en puzzels tot aan houten garages, speel keukentjes, spelletjes en poppen. Het leukste speelgoed voor jong en oud. Niet alleen mooi voor in de kinderkamer maar ook mooi genoeg voor in de woonkamer. Laat dit speelgoed maar rondslingeren!

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie knuffels. Maar ook prachtig houten speelgoed voor jong en oud! En ook nog eens hele leuke houten dierenfiguren van Holztiger om heerlijk je fantasie op los te kunnen laten gaan.

Heb je onze collectie buitenspeelgoed ook al gezien? Mooie en handige siliconen schepjes en emmertjes ! Maar natuurlijk ook driewielers en loopfietsjes! In een mooie retro stijl en met vrolijke kleurtjes. En vergeet onze mooie kinderboeken natuurlijk ook niet! 

Ken je de prachtige wereld van Maileg ook al? Met de liefste konijntjes en muisjes die je maar kunt bedenken. In luciferdoosjes (die qua formaat ook in je poppenhuis kunnen wonen) maar ook prachtige grote knuffels! Verslavend mooi deze collectie! Ook de dromerige collectie van Olli Ella past hier perfect bij! 

Ben je op zoek naar speelgoed voor baby's ? Dan kun je een kijkje nemen bij ons babyspeelgoed. Hier vind je mooie badspeeltjes, bijtspeeltjes. wagenspanners, rammelaars, knuffeldoeken, baby spiegels en geweldige speelbogen! 

Wij zijn dol op lieve knuffels. Bekijk hier onze collectie knuffels met elk een eigen karaktertje. Onze knuffels liggen het liefst heerlijk te rusten in het kinderbedje met onze kussens. Wellicht blijft je kleine dan wat langer in bed liggen met zoveel gezelligheid in bed. En wat is er nu leuker om in bad te spelen met het leukste badspeelgoed ter wereld! En mama laat je lekker ruiken met onze verzorgingsproducten. 

Speelgoed opruimen? Nooit een leuk klusje maar vanaf nu kan het wel leuker worden. Gebruik één van onze vrolijke opbergers ! En ken je de speelgoedkleden en/of opbergzakken van Play and Go al?! Of speel op één van onze andere speelmatten.

© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss