Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Tikiri

Toont alle 20 resultaten

De Tikiri bijt- en badspeeltjes zijn om op te bijten, mee te rammelen en om mee in bad te nemen. Een speeltje van 100% natuurlijk rubber, plantaardig gekleurd en eerlijk geproduceerd. Ideaal als eerste speeltje en als kraamcadeautje!

Tikiri is Singalees voor ‘ieniemienie’. Dit merk uit Sri Lanka maakt fairtrade speelgoed voor baby’s en peuters. De materialen zijn allemaal duurzaam gewonnen en volledig vrij van schadelijke stoffen.

Geen gaatjes in de badspeeltjes van Tikiri

De badspeeltjes van Tikiri hebben geen gaatjes, wat helpt bij het behouden van de hygiëne van het speelgoed. Het ontbreken van gaatjes voorkomt dat er water of vocht in het speelgoed blijft zitten, waardoor de vorming van schimmel, bacteriën of andere ongewenste micro-organismen wordt verminderd.

Hoe reinig je de badspeeltjes van Tikiri?

Het is belangrijk om badspeeltjes regelmatig schoon te maken en te drogen om een optimale hygiëne te behouden. Tikiri raadt aan de speeltjes na gebruik grondig af te spoelen en ervoor te zorgen dat ze volledig droog zijn voordat ze worden opgeborgen. Dit helpt bij het voorkomen van de groei van bacteriën en zorgt ervoor dat de speeltjes schoon en veilig blijven voor gebruik in bad.

Door te kiezen voor badspeeltjes zonder gaatjes, zoals die van Tikiri, kun je de hygiëne beter onder controle houden en zorgen voor een gezonde en veilige speelervaring voor je kinderen.

Over Tikiri en de populaire badspeeltjes en rammelaars bij Grasonderjevoeten.nl

Tikiri is gespecialiseerd in de productie van veilige en milieuvriendelijke speelgoedproducten voor baby’s en jonge kinderen. Ze staan bekend om hun badspeeltjes en rammelaars, die populair zijn vanwege hun duurzame materialen en aantrekkelijk ontwerp.

Badspeeltjes van Tikiri zijn speciaal ontworpen om plezier toe te voegen aan het badtijdritueel van baby’s en peuters. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber dat afkomstig is van de Hevea-boom. Dit maakt ze veilig en vrij van schadelijke stoffen. De badspeeltjes zijn zacht, flexibel en perfect formaat voor kleine handjes om vast te houden.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals dierenfiguren, die de nieuwsgierigheid van kinderen prikkelen en hen helpen bij het ontwikkelen van hun zintuigen tijdens het spelen in het water. Leuke dieren van de boerderij, uit de zee of de wilde dieren collectie. Ze zijn allemaal even leuk en schattig!

Rammelaars van Tikiri zijn ook gemaakt van natuurlijk rubber en zijn ontworpen om de zintuigen van baby’s te stimuleren. Ze hebben aantrekkelijke kleuren, interessante texturen en maken zachte geluiden wanneer ermee geschud wordt. Dit helpt bij de ontwikkeling van de hand-oogcoördinatie en motorische vaardigheden van een kind, evenals bij het verkennen van verschillende geluiden en tactiele sensaties.

Duurzame en milieuvriendelijke badspeeltjes

Wat betreft duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, streeft Tikiri ernaar om hun producten zo eco-vriendelijk mogelijk te maken. Ze gebruiken duurzame materialen, vermijden schadelijke chemicaliën en zorgen ervoor dat hun productieprocessen zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Kortom, Tikiri biedt badspeeltjes en rammelaars die zowel veilig als stimulerend zijn voor de ontwikkeling van baby’s en jonge kinderen. Met hun focus op natuurlijke materialen en milieuvriendelijkheid zijn ze een populaire keuze geworden onder ouders die op zoek zijn naar hoogwaardig en duurzaam speelgoed voor hun kleintjes.