Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Lilipinso

Resultaat 1–24 van de 364 resultaten wordt getoond

Lilipinso is een prachtig Frans merk met geweldig mooie baby- en kinderkamer accessoires. Onder andere muurstickers, posters, behang en vloerkleden. Onderling zijn de verschillende thema’s en collecties prachtig met elkaar te combineren.

Bekijk hier onze prachtige collecties van Lilipinso. Van bloemetjes behang tot aan dino muurstickers. Mooie rustige printjes of juist wat gewaagder met felle kleuren en opvallende printjes.

Over Lilipinso bij Grasonderjevoeten.nl

Lilipinso is een Frans merk dat gespecialiseerd is in de productie van decoratieve producten voor babykamers en kinderkamers. Het werd opgericht in 2010 en heeft sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de wereld van kinderinterieur.

Het merk staat bekend om zijn creatieve en originele ontwerpen, die vaak worden gekenmerkt door hun zachte uitstraling, pastel kleuren, poëtische sfeer en hun verfijndheid.

Lilipinso werkt samen met getalenteerde illustratoren en ontwerpers om unieke collecties te creëren die de verbeelding van kinderen stimuleren en een vleugje magie toevoegen aan hun omgeving.

De productlijn omvat een breed scala aan decoratieve producten, zoals behang, muurstickers, posters en vloerkleden. De ontwerpen variëren van schattige dierenmotieven tot betoverende sprookjeswerelden en trendy grafische patronen.

Lilipinso streeft naar hoge kwaliteit en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en inkten, wat belangrijk is voor ouders die geven om duurzaamheid.

Met zijn unieke en charmante ontwerpen blijft Lilipinso kinderkamers over de hele wereld inspireren en transformeren in magische en comfortabele ruimtes voor kinderen.

Lilipinso Behang Handleiding – Stappenplan

Lilipinso heeft prachtig vliesbehang in zeer veel verschillende printjes en thema’s. Vliesbehang, ook wel “snelbehang” genoemd, is een behang soort met een papieren of vinyl toplaag. Met vliesbehang kun je snel behangen omdat het op een muur kan worden aangebracht zonder dat het moet worden ingelijmd en/of zonder enige wachttijd. En dat is wel zo handig!

Vliesbehang kun je binnenshuis op alle behangklare ondergronden aanbrengen. De ondergrond moet glad zijn, gaten opgevuld en mag geen grote kleurverschillen hebben. Verder kun je vliesbehang beter niet gebruiken in vochtige ruimtes, omdat het materiaal waarschijnlijk op den duur zal loslaten van de muur.

Lilipinso heeft prachtig vliesbehang dat je kinderkamer transformeert in een magische en inspirerende ruimte. Ben je benieuwd hoe je het vliesbehang van Lilipinso op de muur kunt aanbrengen?

Stap 1: Voorbereiding
Zorg ervoor dat de muur schoon, droog en glad is voordat je begint. Verwijder eventuele oude behangresten en vul eventuele scheuren of gaten op met geschikt vulmiddel. Schakel de elektriciteit uit en verwijder stopcontact- en schakelplaten.

Stap 2: Snijden van het behang
Meet de hoogte van je muur en voeg enkele centimeters toe aan de boven- en onderkant voor het snijden van het behang. Rol het behang uit op een vlakke ondergrond en snijd het op maat met een scherp mes. Zorg ervoor dat je rechte en nauwkeurige sneden maakt.

Stap 3: Behanglijm aanbrengen
Breng de behanglijm aan op de muur met een roller of een behangborstel. Zorg ervoor dat je de lijm gelijkmatig verdeelt over het te behangen oppervlak. Volg de instructies op de verpakking van de behanglijm voor de juiste hoeveelheid en droogtijd.

Stap 4: Behang aanbrengen
Plaats het gesneden behang op de muur, beginnend vanaf het plafond of de hoek van de kamer. Zorg ervoor dat de randen van het behang gelijk liggen met de randen van de muur. Gebruik een behangborstel om het behang voorzichtig glad te strijken en eventuele luchtbellen te verwijderen.

Stap 5: Voortzetten van het behangen
Herhaal de vorige stap met de volgende stroken behang. Zorg ervoor dat de patronen mooi op elkaar aansluiten voor een naadloze uitstraling. Gebruik indien nodig een schaar of mes om overtollig behang bij de randen of rond stopcontacten en schakelaars weg te snijden.

Stap 6: Afwerking
Laat het behang goed drogen volgens de instructies op de behanglijmverpakking. Plaats vervolgens de stopcontact- en schakelplaten terug. Bewonder het prachtige resultaat van jouw met zorg aangebrachte Lilipinso behang!

Met deze eenvoudige stappen kun je gemakkelijk ons vliesbehang op de muur aanbrengen en je kinderkamer transformeren.