Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
 • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
 • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
 • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
 • afhalen op afspraak

Ontdek de Magische Wereld van Wheely Bugs Loopwagens bij Grasonderjevoeten.nl

Bij Grasonderjevoeten.nl hebben we iets magisch voor jou en je kleintje: Wheely Bugs loopwagens met vrolijke dieren! Deze betoverende loopwagens zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze bieden ook talloze voordelen voor de ontwikkeling van je kind.

Wat is een Wheely Bug loopwagen?

De Wheely Bug is een loopwagen met vier zwenkwieltjes in de vorm van super leuk diertje zoals een biggetje, een bij, een koe, muis, tijger of lieveheersbeestje. Met de 4 zwenkwieltjes kunnen kinderen in een kleine ruimte alle kanten op draaien. Voor gebruik binnenshuis, de wieltjes laten geen strepen achter op de vloer.

Door de duwbeugel kan je er veilig op zitten en rondjes rijden. De loopwagen is al leuk voor 1 jarigen, want je kunt hem ook heerlijk knuffelen, wegduwen of als loophulp gebruiken. En als ze de eerste stapjes zetten duurt het niet meer lang voordat ze erop wegrijden.

De voordelen van een Wheely Bug op een rijtje

 • Ze zijn zeer veilig en gebruiksvriendelijk voor kinderen die op het punt staan ​​te lopen tot peuter.
 • De heldere en vriendelijke ontwerpen zijn een onmiddellijke aantrekkingskracht op zowel meisjes als jongens.
 • Ze gaan achteruit, vooruit, zijwaarts en rond en rond.
 • Ze bevorderen de grove motoriek waaruit al het hogere leren voortkomt.
 • De lichamen zijn gewatteerd en bedekt met een stevige laag polyurethaan leer dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd.
 • De basis is gemaakt van duurzaam gewonnen, op plantages geteeld populierenmultiplex en heeft veilige ergonomische afgeronde contouren.
 • De “voelsprieten” die wiebelen en genieten zijn gemaakt van roestvrij staal veer en hebben een interne begrenzingskoord om uittrekken te voorkomen.
 • Het handvat is van aluminium, dus het roest niet… al met al zijn ze dus gemaakt voor jarenlang plezier.

Waarom Wheely Bugs?

Wheely Bugs loopwagens zijn niet zomaar speelgoed. Ze zijn ontworpen om het speelplezier van je kind te combineren met belangrijke ontwikkelingsaspecten. Deze schattige loopwagens zijn verkrijgbaar in verschillende dierenvormen, waaronder bijen, lieveheersbeestjes, koeien, en meer. De heldere kleuren en vriendelijke gezichten van deze dieren zullen de verbeelding van je kleintje zeker prikkelen.

Leerzame Voordelen

Naast urenlang plezier, bieden Wheely Bugs loopwagens enkele belangrijke leerzame voordelen. Ze helpen bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden, coördinatie en evenwicht. Terwijl je kinderen rondrijden op hun loopwagens, leren ze hoe ze zichzelf kunnen sturen en in evenwicht kunnen blijven, wat essentiële vaardigheden zijn voor hun groei en ontwikkeling.

Duurzaamheid en Veiligheid

Bij Grasonderjevoeten.nl hechten we veel waarde aan de veiligheid van je kinderen. Wheely Bugs loopwagens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een stevig ontwerp dat jarenlang speelplezier garandeert. Bovendien zijn ze uitgerust met zwenkwielen die zowel op harde vloeren als tapijten soepel rollen, zonder krassen achter te laten.

Bestel je Wheely Bug bij Grasonderjevoeten.nl

Bij Grasonderjevoeten.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om je kleintje het beste speelgoed te geven. Wheely Bugs loopwagens met vrolijke dieren zijn niet alleen leuk, maar dragen ook bij aan hun ontwikkeling. Bestel vandaag nog jouw favoriete Wheely Bug en zie hoe je kinderen stralen van plezier terwijl ze de wereld verkennen op hun nieuwe speelmaatje.

Kies voor kwaliteit, veiligheid en plezier met Wheely Bugs loopwagens, verkrijgbaar bij Grasonderjevoeten.nl. Bestel nu en maak van elke dag een avontuur!

Bijpassende merken