Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

€ 5 korting vanaf € 50 met code juli5

😍 20% korting op het behang van Lilipinso! 😍

Koop de Ludattica kinderspelletjes en kinderpuzzels online bij Grasonderjevoeten.nl

Ludattica is een merk dat bekend staat om zijn educatieve spelletjes en puzzels voor kinderen. De kinderspellen en kinderpuzzels zijn gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen op verschillende gebieden, zoals cognitieve vaardigheden, fijne motoriek, taalvaardigheid en sociale interactie.

Ludattica’s producten zijn ontworpen met het oog op educatieve waarde en plezier. Ze streven ernaar om leren en spelen te combineren, zodat kinderen zich kunnen vermaken terwijl ze nieuwe vaardigheden en concepten leren. De producten zijn kleurrijk, aantrekkelijk vormgegeven en stimuleren de creativiteit en verbeeldingskracht van kinderen.

Ludattica richt zich voornamelijk op jongere kinderen, in de leeftijdsgroep van 2 tot 6 jaar. Ze streven ernaar om speelgoed te maken dat zowel ouders als kinderen aanspreekt, met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en educatieve waarde.

Shop nu online alle leuke puzzels, memory spelletjes, en baby logic spelletjes (over cijfers, silhouetten, tegenstellingen, wie woont daar? wie eet wat? en ouders en baby) in onze webshop !

Voor meer leuk educatief speelgoed kun je hier een kijkje nemen. Op ben je op zoek naar nog meer leuke spelletjes of puzzels?