Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • Voor 14:00 besteld dezelfde dag verzonden
  • Vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • Persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • Afhalen is mogelijk (alleen op afspraak)

20% korting op al het behang van Lilipinso!

Miniland

Resultaat 1–24 van de 83 resultaten wordt getoond

Shop Miniland poppen, poppenkleertjes en educatief speelgoed bij Grasonderjevoeten.nl

Miniland is een merk dat gespecialiseerd is in educatief speelgoed en poppen. Wij bieden een breed scala aan producten die gericht zijn op de ontwikkeling van kinderen.

Miniland pop kopen

Miniland poppen zijn ontworpen om realistisch te zijn en om verschillende etnische achtergronden te vertegenwoordigen. Ze hebben gedetailleerde gezichtskenmerken en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van pasgeborenen tot peuters. Deze poppen kunnen worden gebruikt voor rollenspel, emotionele expressie en het bevorderen van sociale interactie.

Wat de poppen van Miniland onderscheidt, is dat ze anatomisch correct zijn. Ze hebben gedetailleerd gevormde lichaamsdelen, inclusief geslachtsdelen, die kunnen worden gebruikt om anatomie en lichaamsbewustzijn te onderwijzen.

Miniland Poppenkleertjes en poppenaccessoires

Miniland heeft ook een mooie collectie poppenkleertjes en poppenaccessoires die speciaal zijn ontworpen voor de poppen van Miniland. De poppenkleertjes zijn gemaakt om te passen bij de verschillende maten en stijlen van de poppen.

Je kinderen kunnen hun poppen kunnen aankleden in verschillende stijlen en outfits. Dit kan variëren van dagelijkse kleding, zoals shirts, broeken, jurken en rokken, tot speciale outfits zoals sportkleding, pyjama’s en feestkleding.

Wij hebben ook poppenkleertjes die passen bij verschillende seizoenen en gelegenheden. Dit kan winterkleding omvatten zoals jassen en truien, of zomeroutfits zoals badkleding en zomer jurken.

De poppenkleertjes van Miniland worden gemaakt van duurzame materialen om langdurig speelplezier te garanderen. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd en ontworpen om bestand te zijn tegen veelvuldig gebruik en het wassen.

De poppenkleertjes zijn speciaal ontworpen om te passen bij de verschillende maten en proporties van Miniland poppen. Ze zijn gemaakt met aandacht voor detail, zodat ze gemakkelijk aan- en uitgetrokken kunnen worden door kinderen.

Poppenkleertjes kunnen een leuke toevoeging zijn aan het spelen met poppen en bieden kinderen de mogelijkheid om hun creativiteit te uiten en hun eigen stijl te ontwikkelen. Met de poppenkleertjes van Miniland kunnen kinderen hun poppen steeds weer nieuwe looks geven en hun verbeelding de vrije loop laten.

Leuke poppenbedjes en/of poppenwagens vind je hier in onze webshop!

Educatief speelgoed van Miniland

Miniland heeft leuk educatief speelgoed in de collectie. Sensorische rubberen ballen, stapelblokken, een balken bouwset maar ook leuke mozaik peg spelletjes.

STEM-onderwijs: Miniland richt zich ook op STEM-onderwijs (Science, Technology, Engineering, Mathematics) en biedt speelgoed dat kinderen helpt bij het ontwikkelen van vaardigheden op deze gebieden. Ze hebben bijvoorbeeld bouwsets waarmee kinderen kunnen experimenteren met techniek en constructie.

Het speelgoed en de poppen van Miniland zijn bedoeld om spelenderwijs leren te bevorderen en de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Ze bieden een combinatie van plezier, creativiteit en educatie, waardoor kinderen op een boeiende manier kunnen leren en ontdekken.