Grasonderjevoeten.nlGrasonderjevoeten.nl
  • voor 14 uur bestellen = zelfde dag verzonden
  • vanaf € 50,00 gratis verzending (NL & BE)
  • persoonlijk contact met Freek en Sonja!
  • afhalen op afspraak

Wudimals

Resultaat 1–24 van de 72 resultaten wordt getoond

De prachtige handgemaakte houten dieren van Wudimals.

De Wudimals houten speelfiguren hebben een toegevoegde waarde aan de speelgoed collectie van je kinderen. Omdat alle dieren met de hand gesneden en met de hand beschilderd zijn, zijn ze allemaal uniek. Dit maakt deel uit van de schoonheid en de waarde van Wudimals. Er zullen altijd kleine variaties in de fijne details zijn, zodat niemand anders ter wereld precies hetzelfde dier heeft als je kind! Spaar ze allemaal!

Geschikt vanaf 3 jaar om mee te spelen. Uiteraard wel voorzichtig doen met de handgemaakte houten dieren. Wudimals is lid van One Percent for the Planet en doneert één procent van de wereldwijde omzet aan erkende milieu- of sociale rechtvaardigheidsdoelen.Met de hand gemaakt van duurzaam bebost lindehout en beschilderd met niet-giftige verf op waterbasis.

Collecties binnen Wudimals:
Wilde Dieren (In to the Wild)
Bosdieren (Forest & Field)
Zeedieren (Ice & Water)
Boerderijdieren (On the Farm)
Vogels (Birds of a Feather)
Tuindieren (In the Garden)
Regenwoud (Forest & Field)
Pooldieren (Ice & Water)

Er zijn talloze manieren om met houten dieren te spelen! Hier zijn enkele ideeën:

1. Rollenspel: Kinderen kunnen hun verbeelding gebruiken en verschillende rollen spelen met de houten dieren. Ze kunnen bijvoorbeeld een boerderij nabootsen met dieren die grazen, eieren leggen of in de modder rollen.

2. Verhalen vertellen: Moedig kinderen aan om verhalen te bedenken waarin de houten dieren de hoofdrol spelen. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van taalvaardigheden en creativiteit.

3. Sorteren en classificeren: Kinderen kunnen de houten dieren sorteren op basis van verschillende kenmerken, zoals grootte, kleur of habitat. Dit helpt bij het ontwikkelen van cognitieve vaardigheden en het begrip van concepten zoals classificatie.

4. Bouwen en creëren: Houten dieren kunnen worden gebruikt als onderdeel van bouw- en constructiespellen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld een dierenpark bouwen met behulp van blokken en de houten dieren als bewoners.

5. Sensorisch spel: Laat kinderen de textuur en het gewicht van de houten dieren verkennen. Dit kan helpen bij het ontwikkelen van sensorische vaardigheden en het stimuleren van de tastzin.

6. Educatieve activiteiten: Gebruik de houten dieren voor educatieve activiteiten, zoals het leren van dierennamen, geluiden of kenmerken. Dit kan worden aangepast aan de leeftijd en het ontwikkelingsniveau van het kind.

7. Fantasiespel: Moedig kinderen aan om hun fantasie de vrije loop te laten gaan en magische werelden te creëren waarin de houten dieren tot leven komen. Dit stimuleert creatief denken en probleemoplossende vaardigheden.

Kortom, houten dieren kunnen op vele manieren worden gebruikt om spel en verbeelding te bevorderen, terwijl ze tegelijkertijd educatieve voordelen bieden.