Maileg

De prachtige collectie muisjes en konijntjes van het Deense merk Maileg. Schattige knuffels, muisjes in luciferdoosjes, superleuke muisjes voor in je poppenhuis, prachtige vintage bedjes, kussens en zitzakken en dit alles in een heerlijk lief brocant sfeertje.

Van Super Hero muis tot aan Ballerina muis, van Big Brother tot aan Little Sister muisjes. Van tandenfee muisjes tot aan echte Wellness muisjes. We hebben ze allemaal! Spaar jij ze ook al?

Maileg knuffels

Bij Grasonderjevoeten.nl vind je onder andere de snoezige Maileg knuffels. Kies voor een lieve haasknuffel of een konijnenknuffel. En we verkopen niet alleen de welbekende Maileg knuffels, je vindt ook de schattige Maileg Cosy Bambi of Maileg Gantosaurus in Egg.

Maileg muisjes

Natuurlijk bieden we naast de Maileg knuffels een breed aanbod met Maileg muisjes! Spaar de lieve muisjes in de luciferdoosjes of de losse knuffelmuisjes. En omdat de lieve muizenvriendjes en -vriendinnetjes wel moeten slapen, eten en zich kunnen omkleden, bekijk je ook gelijk onze Maileg muis tentjes, cakesetjes en kledingsetjes.

© 2012 - 2020 Gras onder je voeten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel