Yellow Door Sensory Play Stenen - Little Lands Bouwplaats + 2jr

Vorige Artikel 10 van 80 Volgende
€ 26,95 (inclusief btw)

Een prachtige set Sensory Play stenen over de bouwplaats uit de Little Lands collectie van het merk Yellow Door. De set bevat elk een van de volgende: bulldozer, betonmixer, dumper, wals, vrouwelijke arbeider, mannelijke arbeider, gedeeltelijk gebouwde bakstenen muur en verkeerskegel. Maximale lengte 75 mm. Veilig voor kinderen vanaf 2 jaar.

Deze figuren zijn gemaakt van een duurzame steenmix en hebben een verscheidenheid aan natuurlijke kleuren en maten, met gegraveerde details. Ze kunnen worden gebruikt om het rollenspel binnen of buiten te verbeteren en zijn robuust genoeg om achteraf gemakkelijk schoon te maken.

De sensory speelstenen stimuleren het rollenspel binnens- en buitenshuis en lijken levensecht. Heel fijn om te gebruiken bij culturele projecten op school/bso en de opvang maar ook voor thuis natuurlijk! Helemaal handig in de modder / buitenkeuken van je kinderen of bij het restaurantje spelen in een speelkeukentje. De speelstenen zijn eenvoudig weer schoon te maken en zijn dus zowel binnen als buiten te gebruiken. 
 
Merk: Yellow Door
Inhoud: 8 figuren

Leeftijd: + 2jr
Afmetingen: max 7,5 cm 
Materiaal: gegoten uit een unieke mix van hars en echte steen

 

 

Bekijk hier onze gehele collectie Speelgoed (voor binnen en buiten). En neem vooral een kijkje bij onze collectie Educatief Speelgoed of Houten Speelgoed. En vergeet onze prachtige collectie Knuffels ook niet ! 

© 2012 - 2022 Gras onder je voeten | sitemap | rss